Kulturni krugovi: Ars sonora

U magazinskom delu "Kulturnih krugova" pratimo aktuelne kulturne, a u tematskom delu emisije najvažnije muzičke događaje.

U prvom delu emisije Kulturni krugovi, koji priprema i vodi Ana Vučković, govorićemo o obeležavanju 100 godina Krfske deklaracije u Muzeju Jugoslavije, o Likovnoj koloniji u Grockoj, Indonežanskoj pijaci u okviru Kalemegdanskog letnjeg festivala.

Govorićemo o knjigama koje dolaze iz Arhipelaga, ali ćemo za vas saznati i šta naši sugrađani čitaju za vreme odmora i da li postoji letnja literatura.

U tematskom bloku Ars sonora, donosimo priloge o dva velika festivala koja su prošle nedelje održana u Italiji i Češkoj: Umbria jazz i Czech Music Crossroads

Govorićemo i o resitalu soprana Jasmine Trumbetaš, održanom u okviru BELEF-a i koncertu klarinetiste Gorana Gojevića i Zrenjaninskog kamernog orkestra u Rimokatoličkoj crkvi u Pančevu.

Ars sonoru uređuje i vodi Ivana Komadina.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се