Novi dan

Izvor teče potocima, kroz senke nasmejanog drveća

Od 27. juna do 3. jula traje prvi krug prijemnih ispita na fakultete za upis u prvu godinu osnovnih studija. Tim povodom za Novi dan govori profesor dr Nada Kovačević, prorektor za studije i kvalitet studiranja Univerziteta u Beogradu. Na kojim fakultetima i koliko kandidata polaže prijemne ispite u Vranju i Čačku, istraživale su Danica Mirić i Slađana Miletić.

KBC „Zvezdara" u poslednje dve godine zaposlio je 34 lekara, 38 medicinskih sestara, 6 viših rengen tehničara, 2 laboranta, a u toku je i konkurs za prijem 9 lekara. O problemima koje rešava i onome šta je još urađeno govori profesor dr Petar Svorcan, v.d. generalni direktor KBC „Zvezdara".

Tu su i druge redovne rubrike, servisne informacije i najave događaja u kulturi, uz odabir muzike muzičkog urednika Tanje Kosanović. Telefon za uključenje u emisiju ukoliko odlučite da podelite vaša razmišljanja sa nama je: 011-3229-653.

Možete i da nam pišete na mejl adresu: novidan@rts.rs

Emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво