Kulturni krugovi: Zlatni presek

U prvom, magazinskom delu emisije informisaćemo vas o aktuelnim kulturnim događajima, a tematski deo emisije "Zlatni presek" posvećen je vizuelnim umetnostima.

Kada se drugi susretnu sa drugim drugim naziv je izložbe koja je otvorena u Kulturnom centru Beograda, a čiji je autor kustoskinja Biljana Ćirić. Ona već nekoliko godina živi i radi u Kini što joj omogućava poseban pogled na našu kulturnu sredinu. Njena iskustva iz Kine i način na koji ih je primenila u Beogradu tema su razgovora koji će biti emitovan u današnjem Zlatnom preseku.

U nastavku temata biće reči i o izložbi Sjaj renesanse koja je otvorena do 30. juna u prostoru Muzeja grada Beograda u Resavskoj ulici, a predstavljene su replike renesansnih kostima ovekovečenih na slikama italijanskih majstora.

Urednica i voditeljka: Snežana Stamenković

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво