Kako pojačati kontrolu vozača početnika?

U toku su sistematski pregledi pred upis dece u školu, a roditelji su u dilemi da li da deca prime vakcine kojih ima u domovima zdravlja ili da kupe u apoteci Tetraksim koja pokriva više bolesti. Odgovor je pokušala da sazna Sandra Cvijanović.

Klinički centar u Nišu će primiti u stalni radni odnos 150 radnika. Među njima je i 11 mladih talenata, a priču o tome nam donosi Jelena Marinović.

Iz komiteta za bezbednost saobraćaja u goste nam dolazi Boris Antić, sa kojim razgovaramo o rezultatima koji se postižu tokom čestih kontrola učesnika u saobraćaju, kao i o tome da li je potrebno pojačati kontrole mladih vozača sa probnim vozačkim dozvolama.

Kolege su juče bile na razgovoru sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem, a kako je bilo na ovom druženju preneće nam Dejan Bulajić.

Žaklina Nikolić, direktorka Biblioteke Centar za kulturu Kladovo najavljuje monodramu „Moj otac Vuk Karadžić" koju izvodi glumica Ljiljana Jakšić i dokumentarnu izložbu „Jezik je hranitelj naroda" koja će biti prikazana u saradnji sa Muzejom Vuka i Dositeja Narodnog muzeja Beograd.

Predsednica Udruženje obolelih od Parkinsonove bolesti, Jelena Saljnjikov Savić, predstaviće učesnike humanitarnog koncerta koji večeras ovo udruženje organizuje u Kulturnom centru Čukarica.

Izlozba skica velikana svetske umetnosti „Virtuelni svet umetnika" predstavljena je u Narodnoj biblioteci Srbije, a utiske će nam preneti Arijana Handan.

Uređuje i vodi Biljana Šujdović.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се