Novak na krilima

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo `Australijan Opena`, pobedom nad Japancem Jošihitom Nišiokom od 3-0 / 6-3, 6-2, 6-2 / .Đoković če u nastavku Otvorenog prvenstva Australije igrati u nedelju sa Argentincem Dijegom Švarcmanom, koji je u tri seta savladao Dušana Lajovića, bilo je 6-2, 6-3, 7-6. Inače, od poznatijih imena, danas su takmičenje na prvom ovogodišnjem gren-slemu završili Stefanos Cicipas, Naomi Osaka, Serena Vilijams, Karolina Voznijacki, Medison Kiz...I naš tandem Dušan Lajović-Nikola Ćaćić poražen je u prvom kolu dublova na `Australijan Openu`, pošto je bolja od njih bila argentinsko-francuska kombinacija Gonzales / Martan, po setovima 7-6, 6-3.

Vaterpolisti Srbije od 16 časova igraju protiv Grčke u borbi za plasman od petog do osmog mestama Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Naši igrači dobili su osam od poslednjih devet susreta s današnjim rivalom, jedan je završen remijem. Ovu utakmicu možete pratiti na Drugom televizijskom kanalu Radio Televizije Srbije.

Muška stonoteniska repreezntacija Srbije pobedila je Austriju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i tako došla na korak od vize za Tokio. Odlučujući meč za plasman na najveću sportsku smotru srpskom timu biće danas od 17 lasova, i to protiv Hong Konga. U ekipnom delu turnira na Olimpijskim igrama, inače, učestvovaće 16 reprezentacija, za sada je poznato sedam učesnika.

Evropsko prvenstvo u rukometu ulazi u samu završnicu. U Stokholmu se danas igraju polufinalni susreti. Od 18 časova na programu je utakmica Norveška-Hrvatska,a od 20 časova i 30 minuta u borbu za medalju idu Španija i Slovenija.

Pratićemo u `Sportskom žurnalu` i druga dešavanja iz domaćeg i međunarodnog sporta. Slušajte na našem programu danas ono o čemu ćete sutra moći da čitate na stupcima štampe.

Urednik i voditelj je Željko Stefanović.

 



 



 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво