Humoristička emisija

Sportska takmičenja bila su u prošloj godini najgledaniji program na televizijama u Srbiji. Normalno. Jer, sportska takmičenja su zbivanja sa kojih nam najčešće stižu lepe vesti.

Čak 70 hiljada ljudi iz 17 zemalja priznalo je kako malo stvari može da zameni osećaj sreće kada putuju. Očigledno je da nikada nisu putovali vozilima Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Stanovnici gradića Nerdlingen u Nemačkoj žive na tonama dijamanata, ali ne nameravaju da ga razruše kako bi se obogatili. Izgleda da je neko proširio lažnu vest da i Beograđani žive na tonama dijamanata.

Ako ste planirali da uzimate kredit od banke za ulaganja sigurno ste mnogo razmišljali kome da poklonite svoje poverenje. I dok razmišljate, setite se one narodne: čast svakome, poverenje nikome!

Retki automobili nakon godina vožnje i hiljade kilometara puta ostavljenih iza sebe postaju oldtajmeri. Većina završi na otpadu ili kao staro gvožđe. Ili kod vozača iz Srbije.


Prvog dana narednog meseca u Sivcu će se održati ''Čvarkijada'', prvi "Čvarak fest". Već znate za ,,Kobasicijadu'', ''Kupusijadu'' i ostale jade. ''Čvarkijadom'' će se u Srbiji povećati broj JADA.

 

Pisac teksta: Milena Šiškin


Muzički urednik: Ilija Pavlović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво