"Lale", pa onda odmor

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić, posle pobede protiv Rumunije 15:7 u drugom kolu Evropskog šampionata u Budimpešti, izjavio je da je bilo grešaka. "Videlo se da su igrači umorni, imamo dan za oporavak, za fizički težak duel sa Holandijom. Ako pobedimo imaćemo tri dana da se odmorimo i pripremimo za sledeći meč", rekao je Savić. Naša reprezentacija susret sa igračima iz zemlje lala, klompi i vetrenjača igra sutra u 20 časova i 30 minuta, uz prenos na Radio Beogradu 1 i na našem televizijskom programu. Igrači su danas obeležili rođendan svog kolege iz državnog tima Nikole Jakšića, uz napomenu da pravi poklon sledi sutra, u vidu novih bodova.

Pored slavljenika, čućemo i razgovor sa Savom Ranđelovićem, kao i izjave selektorke ženskog državnog tima Dragane Ivković i igračice Nine Josifović. Ženska vaterpolo reprezentacija Evropsko prvenstvo u Budimpešti nastavlja duelom sa selekcijom Slovačke. Meč se igra od 17.30 časova, prenos je na na Drugom programu RTS-a. Možda i najbolju partiju izabranice Dragane Ivković odigrale su u poslednjem meču protiv selekcije Hrvatske, ali su poražene u finišu susreta. Poput Srbije, Slovačka takođe nakon tri meča na prvenstvu ne zna za pobedu. Bilo bi lepo da večeras na kontu naših devojaka budu prvi bodovi na šampionatu Starog kontinenta.

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 20. kola Evrolige u "Štark areni" dočekuju Albu iz Berlina. Srpski predstavnik ponovo ima "duplu nedelju" u Evroligi, pa će samo dva dana nakon poraza od Žalgirisa, ugostiti berlinsku Albu. Vremena za tugovanje, veći oporavak, ali i bolju pripremu nije bilo, pa će Crvena zvezda morati da pronađe način kako da savlada nemački tim. Utakmica u balkanskoj sportskoj lepotici počinje u 19 časova.

Pratićemo i druge vesti i informacije iz domaćeg i međunarodnog sporta. Slušajte danas ono o čemu ćete moći sutra da čitate na novinskim stupcima.

Urednik i voditelj je Željko Stefanović.

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи