Megzit - budućnost britanske krune

Svakodnevna izloženost raznim oblicima zagađenja životne sredine neminovno je ojačala i svest građana o potrebi konzumiranja bezbedne hrane. Prošle godine to je bio i jedan od prioriteta resornog Ministarstva , a u završnici je konačno proradila i Nacionalna laboratorija za bezbednost hrane. Kako funkcioniše sistem kontrole, koliko je pouzdan, šta znači za građane, a šta za proizvođače- teme su o kojima ćemo razgovarati sa direktorom Direkcije za Nacinalne referentne laboratorije, Nenadom Dolovcem.

Princ Hari i njegova supruga Megan uzburkali su svetsku javnost objavom da se povlače s kraljevskih dužnosti. Zašto su se odlučili na to, kakav odgovor Bakingemske palate se može očekivati i kakav bi mogao biti efekat po budućnost britanske krune - pitanja su na koja tražimo odgovore u rubrici POGLED U SVET.

Odlazak u penziju za mnoge je bolan trenutak. Teško ga prihvataju posebno oni koji još uvek imaju jaku radnu energiju. Zakon, na sreću, daje mogućnost da i penzioneri rade. U emisiji ćete imati prilike da čujete ko može da ostvari to pravo i kako.

Emisija KOJEKUDA nastavlja sa premijernim izdanjima, a u Magazinu ćemo čuti segmente nedeljnog izdanja.

Iz Italije nam stiže priča o jednom od najvećih slikarskih boema, Amadeu Modiljaniju. Povod je izložba u sklopu obeležavanja jednog veka od njegove smrti, priređena u Livornu u kojem se rodio.

Urednik i voditelj je Olivera Stajić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво