Beograd - sve važnija destinacija na turističkoj mapi sveta

Jedan od najrelevantnijih turističkih magazina u Kini, “China Travel Agent magazine”, svrstao je Srbiju među najperspektivnije destinacije. Srbija je ovo priznanje dobila na osnovu ocenastručnjaka i čitalaca - putnika kojih je u našoj zemlji sve više. Polazna tačka za razgledanje i upoznavanje Srbije, kineskih i turista iz drugih zemalja, jeste Beograd. Koliko inostranih turista boravi ovih dana u glavnom gradu? Šta je sve urađeno na planu poboljšanja i povećanja njegove ponude kao turističke destinacije? Gost: Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

Malo pozorište „Duško Radović" i Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički" organizuju prvi zimski dečji bal. Cilj je da deca nauče pravila građanskog ponašanja i neke od klasičnih plesova, ali i da se sakupe sredstva u humanitarne svrhe. O tome, direktor Malog pozorišta „Duško Radović" Aleksandar Nikolić.

Malo je onih koji znaju da su baš zahvaljujući Federiku Feliniju, u svakodnevni govor širom sveta ušli izrazi „dolče vita" i „paparaco". Ovog meseca obeležava se stotinu godina od njegovog rođenja. Pamtimo ga po filmovima „La strada", „Amarcord", „ 8½ ", „Dolce vita", kao i po četiri nagrade „Oskar" za režiju i jednoj pozlaćenoj statui za životno delo.

Autor i voditelj: Tanja Zeljković

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво