Uhvati dan

Posle mnogo nedoumica oko toga ko će plaćati nove ekološke takse od prvog januara, premijerka Brnabić je najavila da fizička lica, tj. građani neće biti u obavezi da uplaćuju 1200 dinara godišnje. Vas u Pitanju jutra pitamo da li ćemo disati čistiji vazduh  kada bude počela naplata ove takse.

U goste nam dolazi direktor Filmskog centra Gordan Matić sa kojim razgovaramo o našoj zemlji kao privlačnom mestu za strane filmske produkcije i o tome koliko to znači za naš budžet. U program ćemo uključiti i glumca Aleksandra Filimonovića iz Los Anđelesa koji je snimao i u našoj i u domaćoj produkciji pa ćemo čuti kakva su njegova iskustva.

Ružica Zorkić Radičević razgovarala je sa Bojanom Perkovim iz Šer fondacije, a povod je pismo povereniku Marinoviću u kome traže zaštitu naših građana od Gugla i Fejsbuka koji zadržavaju informacije o nama koje ostavljamo na ovim portalima. Čućemo i šta kaže poverenik na ovu temu.

Najavljujemo i predstavu Ples za sve - svi smo isti večeras u Dadovu i preporučujemo izložbu o manastiru Studenica koja je otvorena u Galeriji SANU.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво