Magazin na Prvom

Šta je pokazala juče završena jednonedeljna akcija kontrole saobraćaja i vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci? Koji su glavni uzroci nezgoda? Na šta je potrebno posebno obratiti pažnju na putevima u vreme slava i predstojećih praznika? O bezbednosti u saobraćaju, razgovaramo sa Zlatkom Belencanom iz Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije.

U rubrici „Svetski putnik", o gradovima Balkana, Sofiji, Bukureštu, Skopju i Tirani, njihovim sličnostima i razlikama, brzini razvoja, - govori novinar Jelena Vidić.

Prosečna ocena stanja porodilišta u Srbiji na skali od 1 do 5, je 3,61 - pokazalo je istraživanje koje je sproveo portal „Bebac". Koja porodilišta su dobila najviše, a koja najniže ocene? Čime su mame zadovoljne, a šta bi trebalo što pre da se menja? Gost: Jelena Nikolić-Ćirić, predstavnik „Bebca".

Predstavljamo DVD izdanje „Kod dva bela goluba - Miloš Crnjanski - 125 godina seoba, lutanja, nemira", u izdanju PGP RTS-a. O zapisu sastavljenom od serijala koji čini deset emisija o Crnjanskom, kao i o samom piscu, razgovaramo sa Tamarom Krstić, urednicom izdanja.

U rubrici "Više od igre" o učešću naših rukometašica na upravo završenom prvenstvu sveta.

Urednik i voditelj: Tanja Zeljković

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара