Noćni program - Među svetovima svet

Da li možemo upravljati brigama i strepnjama? Naša gošća, Jelena Hajduković, klinički psiholog i transakcioni analitičar- savetnik, objaniće kako prepoznati preteranu zabrinutost i kako je razlikovati od adekvatne brige. Interesantno je da se ljudi plaše i strahuju unapred, čak iako se ništa od toga neće obistiniti. Da bi mogli zaustaviti ili ublažiti opsednutost negativnim mislima i strahovanjima, potrebno je razumeti čemu to služi i zašto to sebi radimo.

Kako naša gošće organizuje radionice na ovu temu, imaćemo prilike da čujemo njena zapažanja o iskustvu i reakcijama učesnika.

U drugom satu emisije naši slušaoci dobijaju priliku da se direktno uključe u program putem telefona 011/322 50 99 i 011/322 52 99 i tako dodaju svoje utiske, razmišljanja, svoje brige i strahovanja našem svetu među svetovima.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog
broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]