Kojekuda

Slike iz mladosti nosimo u svom ličnom, unutrašnjem albumu uvek na nekom posebnom mestu. Čitav život nas prate scene sa trgova i ulica, iz parkova i restorana, grada u kojem smo proveli detinjstvo i mladost. To postane deo naših sećanja. I zato je sigurno kod svih ljudi neki grad, selo, mesto gde su proveli dane mladosti, zapravo deo važnih, najvažnijih uspomena.

U ovoj priči, pojavljuju se, Šumarice, i fabrika Zastava, i Erdoglijski potok, i Gimnazija, i sletovi sa štafetom u čast 25-og maja, i naravno Smak, rok grupa koja je obeležila jedno vreme, baš vreme kojeg se sećamo u ovoj priči.

Po ovu priču, Mirjana Nikić i Elizabeta Arsenović, su otišle u Kragujevac. O svom detinjstvu i mladosti provedene u ovog gradu u srcu Šumadije, priča nam, novinarka, glumica, aktivistkinja, i kako za sebe kaže, građanka, Dragana Miletić.


Slušaćete sećanja o rodnom gradu koja se nose u srcu - ceo život.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Kojekuda Kojekuda

Autor:
Autori: Elizabeta Arsenović i Mirjana Nikić

Emisija Radio Beograda 1 koja će vas, baš kako joj i naziv govori, voditi od Kelebije do Medveđe, od Bajine Bašte do Negotina - u seoca i gradove, u prošlost i budućnost, u stvarno i moguće. [ detaljnije ]