Karavan

Danas je 29. novembar. U Jugoslaviji je ovaj dan proslavljan kao Dan Republike. Danas se proslavlja kao dan na koji legne plata.

Statistički gledano, naš čovek u proseku pešači 1500 km na godišnjem nivou. Takođe, ako je verovati statistici, naš čovek popije prosečno 90 litara alkoholnog pića na godišnjem nivou. Zaključak: naš prosečan čovek troši 6 litara na 100 km.

Šokantni detalji sa engleskog kraljevskog dvora ponovo su procureli u javnost. Dok je princ Čarls zavodio Kamilu, njegova sestra je imala aferu sa Kamilinim prvim suprugom. Ovako izgleda engleski rijaliti ''Parovi''.

Uporna crno-bela svinja koja je utrčala u kadar dok je grčki novinar pokušavao da se javi uživo onemogućila je njegov izveštaj o nevremenu, a gledaoci su umesto toga gledali reportera kako u krug beži od svinje. Od nekih svinja je zaista teško pobeći.

Finski obrazovni sistem već dugo se proglašava jednim od najboljih u svetu, u toj zemlji se obrazovanje shvata ozbiljno, školski program se bazira na "učenju kroz igru". Naš obrazovni sistem kao da se ne shvata ozbiljno jer se neki igraju sa njim.

Pisac teksta: Milena Šiškin 

broj komentara 0 pošalji komentar
Karavan Karavan

Autor:
Zabavna redakcija Radio Beograda 1

Karavan se kreće ka svojoj destinaciji već više od 50 godina, uvek dobro natovaren aktuelnim humorom i izvornim narodnim pesmama. [ detaljnije ]