Večeras zajedno

Nebojša Carić, po struci mašinski inženjer, ekspert u poslu kojim se bavio više od dve decenije u Americi, rešio je da se vrati i svoje ogromno znanje i iskustvo primeni u Srbiji.

Radeći za čuveni „Adižes" institut u Santa Barbari, u Kaliforniji, poslovno je bio angažovan u 22 države sveta: od Malezije, Kine, Rusije, Belorusije, preko Ukrajine, Letonije, Turske, Izraela, Engleske, Danske, do Kanade, Meksika, Brazila... Bila je to i prilika da kroz posao upozna različite ljude i različite kulture.

Sudbina ga je dovela u Kragujevac gde je sada zaposlen kao savetnik u kabinetu gradonačelnika za razvoj organizacije i ljudskih resursa. Sa neskrivenim zadovoljstvom i ponosom ističe da će učestvovati u organizaciji prvog Nacionalnog centra za talente u Srbiji.

Sa Nebojšom Carićem je razgovarala Dragana Živojnović, urednica i voditeljka večerašnje emisije.

veceras.zajedno@rts.rs

Вечерас заједно

Autor:
Уредник редакције Ружица Зоркић Радичевић

Емисија магазинског типа која се емитује сваког петка од 21 час. Настала је 8. маја 1970. године с намером да одржава контакт с нашим људима који, како се наводи и у шпици емисије, „живе и раде далеко од родног краја“. Данас је емисија, осим дијаспоре, окренута и Србима у региону. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара