Karavan

U Kini nikada nisu voleli promaju... Tamo ona važi za najveće i najopasnije zlo. Često mislimo da su samo naši stari bili opsednuti promajom, ali izgleda da nije tako.

Pasarela koja će spojiti Kalemegdan sa Beton halom trebalo je da bude završena u junu 2018. godine, ali danas, 17 meseci kasnije, radovi su i dalje u toku. Posle mnogo odlaganja, više niko i ne spominje kada bi konačno mogla da bude stavljena u funkciju. Verovatno kad i beogradski metro.

Istraživanje britanske Nacionalne zdravstvene službe pokazalo je da penzioneri stari 90 i više godina sve više bivaju hospitalizovani zbog upotrebe kokaina. Mladost- ludost!

Postoji zakonomernost po kojoj što ljudi više zarađuju, rastu i troškovi, upadaju u dugove i žive pod stresom. Očigledno, mi baš dobro zarađujemo!

Sve češće možemo čuti priče o lošem obrazovanju mladih, niskim standardima, popustljivim nastavnicima. Petica u dnevniku se nekada morala pošteno zaraditi, a danas izgleda kao da je ona lako dostupna svim đacima. Kada su danas diplome lako dostupne, dostupnost peticama je šala- komika.

Tekst pisali: Milena Šiškin i Zoran Nikolić Zozon
 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво