Novosti dana

Srbija nastavlja reforme zbog svoje budućnosti, iako svetski centri moći ne odgovaraju na pitanje o tome kakva je budućnost regiona, rekao predsednik Vučić u Ženevi na skupu o Zapadnom Balkanu.

U Beogradu  razgovarali šef diplomatije Ivica Dačić i Tomas Zarecki, direktor Posebnog odeljenja Stejt Departmenta za sprovođenje sankcija. Razgovor je bio korektan i neće biti sankcija, izjavio Dačić.

Na istočnom kraku Koridora 10 sutra se za saobraćaj otvara deonica od Proseka do Crvene Reke duga 22 i po kilometra. Na taj način biće za saobraćaj otvoreno 87 kilometara autoputa od Niša do Dimitrovgrada.

Desetine hiljada ljudi ponovo su noćas preplavile ulice La Paza, glavnog grada Bolivije. Došlo je do oštrih sukoba između pristalica aktuelnog predsednika Eva Moralesa i njegovih protivnika koji sumnjaju u zakonitost Moralesove pobede na nedavnim izborima, kada je osvojio četvrti mandat.

Urednik i voditelj Miroslav Vojvodić.

Urednik vesti Marica Serdar.

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво