Novosti dana

Specijalne jedinice kosovske policije upale jutros na sever Kosova i Metohije. Uhapšena dvojica Srba, za jednim se traga. Srpska lista traži da se puste uhapšeni i da reaguje međunarodna zajednica. Jutrošnja akcija ROSU je predstava za javnost posle debakla u Interpolu, kaže zvanični Beograd.

Predsednik Aleksandar Vučić upitao je na Tviteru  britanskog ambasadora  u Prištini Nikolasa Abota - na čijim su  to izborima pobedili Aljbin Kurti i Samoopredeljenje, pošto su se fotografisali ispred albanske zastave.

Turska ofanziva na severoistoku Sirije završiće se ako Kurdi polože oružje i povuku se iz planirane "sigurne zone", rekao je turski predsednik Erdogan.

Ceo Zapadni Balkan trebalo bi da nastupa zajedno, kako bi se očuvali mir i stabilnost, i mladima obezbedila bolja budućnost, poručio je šef diplomatije Ivica Dačić.

Stižu brojne reakcije posle uvreda koje je  Sergej Trifunović preko Tvitera uputio koleginici Oliveri Jovićević.

Filip Krajinović pobedio je na startu turnira u Stokholmu Norvežanina Kaspera Ruda, sa 2:0.

Urednik i voditelj Miroslav Vojvodić.

Urednik vesti Tina Amić.

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво