Talasanje - Šetnja

Predsednik Aleksandar Vučić domaćin je premijerima Severne Makedonije i Albanije, Zoranu Zaevu i Ediju Rami u Novom Sadu. Trojni susret, dogovoren na marginama Generalne Skupštine UN u Njujorku, posvećen je uklanjanju carinskih barijera. „Hoćemo politički i ekonomski dublje da se povezujemo i da izlazimo kao blok pred Evropsku uniju i druge, a ne pojedinačno“, rekao je uoči sastanka predsednik Vučić. U današnjem magazinu čućete izveštaje reportera iz Novog Sada i izjave trojice državnika posle sastanka. Gost komentator je Slobodan Zečević iz Instituta za evropske studije.

Masovna proizvodnja oborila je poslednjih godina cenu tehnike, pa je često isplativije pokvaren uređaj star nekoliko godina zameniti novim.

Evropska unija prihvatila je paket mera kojim će pet najčešće korišćenih kućnih aparata učiniti dugotrajnijim, a time i jeftinijim.

Da li i potrošači u Srbiji mogu očekivati usvajanje slične uredbe pitamo Jelicu Antelj, urednicu Politikine rubrike Potrošač.

 

U redovnoj rubrici u kojoj obajvljujemo odlomke emisije „Kojekuda" ovog četvrtka o Novom Sadu, znamenitostima grada, arhitektru, ulicama i parkovima.

Urednik i voditelj Jelena Vidić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво