U središtu pažnje

Kako će Fifa i Uefa reagovati na sprečavanje utakmice Crvena zvezda – Trepča? Šta znači zaustavljenje fudbalskog kluba na Jarinju? Sa kakvim porukama Ričard Grenel, specijalni izaslanik Donalda Trampa, dolazi u Prištinu i Beograd? Šta posle izjave Aljbina Kurtija, kandidata pokreta Samoopredeljenje za premijera, da Kosovo i Albanija treba da se ujedine, ne u okviru EU? Da li će delegacija Srbije uspeti da se izbori protiv ulaska takozvanog Kosova u Interpol? Gost emisije je Milovan Drecun, predsednik Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju Šta je suština i koliki je značaj malog Šengena? Dan uoči sastanka lidera Srbije, Severne Makedonije i Albanije- pitamo zašto je to važno za ekonomsko osnaživanje i umrežavanje regiona?

Šta je suština i koliki je značaj malog Šengena? Dan uoči sastanka lidera Srbije, Severne Makedonije i Albanije- pitamo zašto je to važno za ekonomsko osnaživanje i umrežavanje regiona? Gost emisije je Aleksandar Radovanović, rukovodilac Centra za regionalnu saradnju Privredne komore Srbije.

Urednice emisije su - Olivera Simić Milošević i Ivana Pribićević.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво