Talasanje - Šetnja

Kakav je profil vozača i ostalih učesnika u saobraćaju kod nas? Šta saznajemo iz nedavno sprovedenog međunarodnog istraživanja i na šta bi posebno trebalo da obratimo pažnju u vezi sa bezbednošću u saobraćaju? Gost: Jasmina Milošević, direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja.

Tema rubrike „Korak napred" je nada kao najbolji antidepresiv. Zašto je nada bitna za pozitivan stav i ponašanje, objašnjava klinički psiholog Ljiljana Jagodić.

Prethodnih dana, u Kini je potpisan ugovor koji podrazumeva turističku promociju Srbije do 30. novembra ove godine na svim platformama u Kini, kao i na kineskim društvenim mrežama Vičet i Vejbo, koje su pandan Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Članica srpske delegacije u Kini bila je naša današnja gošća Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije.

U rubrici „95 godina Radija", ove srede, predstavljamo budućnost radija koja zvanično počinje i biće predstavljena večeras, a to je web radio. Prateći svetske tokove, paralelno uz digitalizaciju zvučnog arhiva Radio Beograda, pokrenuli smo četiri kanala koja emitujemo na internet platformi RTS Planeta. Kakav je koncept kanala i kome su namenjeni, govori urednica web radija Snežana Grujić.

Autor i voditelj: Tanja Zeljković

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво