Noćni program - Među svetovima svet

Emisija će imati za temu hiperosetljivost kod odraslih i dece. Naša gošća je Žana Erdeljan, psiholog, koja se ovom, kako voli da kaže, biološkom crtom bavi preko deset godina.

Ona smatra da je visoka senzitivnost normalna biološka crta  i da se tu ne radi ni o kakvoj patologiji. Sasvim pogrešno se na preosetljivost gleda kao na neku vrstu nedostatka zbog koga ljude treba sažaljevati, tako da nije čudo što visoko senzitivne osobe uglavnom nastoje da prikriju svoju pravu prirodu, što je put koji ne vodi u zadovoljstvo, sreću i osećaj ostvarenosti. I da citiramo jednog od stručnjaka za ovu obast, dr. Elaine Aron, koja kaže: "Visoko senzitivni klijenti su manjina u opštoj populaciji i većina na terapiji".

Naša je gošća osmislila i kreirala psihološki program ‘'Senzitivnost kao snaga'' koji predstavlja kombinaciju psihoedukativnog pristupa, iskustvenih vežbi i posebno kreiranih tehnika, koje su veoma jednostavne za svakodnevnu primenu. Program je namenjen kako visoko osetljivim osobama, tako i roditeljima visokosetljive dece, ali i svim onim profesijama koje rade s ovakvim osobama.

U drugom satu emisije naši se slušaoci direktno uključuju u program sa svojim komentarima, ličnim ispovestima i predlozima putem telefona 011/322 50 99 i 011/322 52 99.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog
Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво