Noćni program - Među svetovima svet

Noćas ćemo govoriti o tome da li je brak vredan spasavanja. Sa našom sagovornicom, Zinom Belevski, psihoterapeutkinjom, razmotrićemo pitanje koje često muči parove, a to je da li da ostanu zajedno ili da se razvedu. 

Ono za čim žudimo kada ulazimo u brak/partnerstvo je onaj savršeni bog ili boginja koji nas nikada neće izneveriti; ono što obično dobijamo je sudar ljudskih nesavršenosti, naše sopstvene i partnerove. Da li su način na koji se oboje prema tome odnosimo i šta sa tim radimo - suština stvarne intimnosti? Da li dobijamo dovoljno onoga što je dobro, kako bismo "preživeli" ono što nedostaje? Koji su znaci da je partnerski odnos otišao predaleko da bi se spasao? Šta kada jedan partner hoće da "izađe" iz veze koja može biti spasena? Da li se partnerski odnos može zalečiti posle masivnog pucanja koje je izazvalo neverstvo?

U drugom satu slušaaoci se uključuju u naš svet među svetovima (011/322 50 99 i 011/322 50 99) svojim komentarima, predlozima i ličnim iskustvom.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво