Uhvati dan

Povodom 95 godina Radio Beograda, u Kosovskoj Mitrovici večeras će biti održan koncert narodne muzike. Tim povom naša ekipa je na licu mesta i od 9 do 10 časova uživo realizujemo program sa Kosova i Metohije.

Prvo izdanje Festivala Samit Nesvrstanih će do 15 septembra u Beogradu okupiti skejbordere sa Balkana. O događaju koji okupira pažnju i evropskih zaljubljenika u ovaj sport govore organizatori Festivala Danilo Pisanjuk i Stefan Starčević.

Šapčani u naredna tri dana obeležavaju pola veka smeha - tradicionalnu Čivijadu. Direktor turističke organizacije Šabac, Srđan Mitrašinović najaviće šta donosi 51. izdanje Vašara humora i satire "Šabačka čivijada".

U drugoj polovini ovog meseca, Srbiju će posetiti veliki broj organizovanih grupa turista iz Austrije, koji će biti u prilici da uživaju u srpskoj kulturi, tradiciji i hrani. Beograd je ovih dana bio domaćin institucijama od posebnog javnog značaja koje su u državama u našem regionu zadužene za saradnju sa Evropskom mrežom preduzetništva.

U beogradskom studiju je Biljana Šujdović, a iz Kosovske Mitrovice program vodi Aleksandra Mladenović.

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]