Večeras zajedno

Završeni su „Dani Srpske u Srbiji“. U okviru manifestacije koja je počela 4.septembra i svečano zatvorena u utorak,10.septembra, predstavljeni su brojni programi u više od 20 gradova i opština Srbije i poslata jasna poruka o jedinstvu  srpskog naroda u očuvanju tradicije, vere, jezika i pisma.

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji je organizovalo i susrete  najviših zvaničnika Republike Srpske sa političkim rukovodstvom Srbije, kao i privrednika Srpske i Srbije.
Gost emisije,tim povodom,biće šef Predstavništva Republike Srpske u Beogradu, Mlađen Cicović.

U nastavku emisije očekuje vas priča o familiji Jelić iz Banje Vrućica u  Republici Srpskoj, čiji su se članovi rasuli po celom svetu, a koju je zabeležila Svetlana Mladenović.

Urednica i voditeljka je Dragana Živojnović.

veceras.zajedno@rts.rs

broj komentara 0 pošalji komentar
Večeras zajedno Večeras zajedno

Autor:
Voditelji i urednici emisije: Dragana Živojnović, Dubravka Marković, Zorana Bokan i Igor Obračević. Urednica redakcije: Gordana Gligorić-Gagović

Emisija magazinskog tipa koja se emituje svakog radnog dana od 21-22 časa. Nastala je 08. maja 1970. godine s namerom da održava kontakt s našim ljudima koji, kako se navodi i u špici emisije, „žive i rade daleko od rodnog kraja“. Danas je emisija, osim dijaspore, okrenuta i Srbima u regionu. [ detaljnije ]