Karavan

Grupa turista iz Španije nedavno je doživela pravu dramu kada je kritikovala uslugu u jednom restoranu na jugu Albanije. Pobesneli ugostitelj je skočio na haubu njhovog automobila, razbio šoferšajbnu i na vozilu ostao narednih pet kilometara. Nadležne službe srušile su restoran i uhapsile vlasnika. Turisti su se sa letovanja vratili kući, a nervozni ugostitelj je otišao na letovanje iza rešetaka.

Zbog pojave afričke svinjske kuge u jednom delu Srbije, iz preventivnih razloga, otkazana je izložba svinja na 16. Šumadijskom sajmu poljoprivrede koja je bila planirana od 5. do 8. septembra u Kragujevcu. Mis Pigi je razočarana što neće pokazati svoje draži na ovom sajmu.

Verovatno ste i vi već čuli da ispiranje grla slanom vodom može da ublaži bolove u grlu. A ispiranje mozga može da spreči raznorazne glavobolje.

Slanina, čvarci i mast su, sudeći po cenama, vrhunska hrana. Četiri ili pet puta su skuplji od kilograma svinjskog mesa. Slanina i čvarci su nekada bili sirotinjska hrana. Danas su sirotinjski san.

Autor teksta Milena Šiškin.

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво