Sportsko veče, fudbal: Partizan - Molde, prenos

Fudbaleri Partizana igraju protiv Moldea prvu od dve utakmice za plasman u Ligu Evrope.

Norveški Molde je u prva dva kola eliminisao Čukarički i Aris i pokazao izuzetan kvalitet. Protiv Čukaričkog Molde je kao domaćin igrao 0:0, ali je zato svoju snagu pokazao u revanšu.

Partizan je posle Malatija pobedio Rad sa 3:0. Svi igrači su zdravi i niko neće izostati zbog žutih i crvenih kartona. Napadački potencijal Sadika, Sume, Ožegovića, Tošića, i Asana je izuzetan tako da će Partizan u prvoj utakmici sigurno igrati napadački, bez kalkulacija. Potrebno je stvoriti kapital za revanš u Norveškoj.

Fudbaleri Partizana igraju prvu utakmicu 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv norveškog Moldea i to pred praznim tribinama. Tako je prvobitno odlučila Uefa, zbog nedoličnog ponašanja navijača. Kapije Partizanovog stadiona večeras će se ipak otvoriti za publiku, ali samo onu odabranu.

Na molbu FK Partizan utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope regulativno telo Uefe je dozvolilo prisustvo dece uzrasta do 14 godina koja pripadaju Omladinskoj školi fudbala crno-belih ili školama fudbala u Beogradu i Srbiji.

Reporter na stadionu Partizana je Milan Bigović, u studiju je Slobodan Maletić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво