Karavan

Gospodin ministar Ivica Dačić je bio na jednom lepom otvaranju konzulata u Turskoj! Posetio je grad Jedrene gde su ga dočekali sa kafom... Ne znamo samo da li je pio tursku kafu ili domaću kafu? U svakom slučaju, ono što je važno jeste da kafa nije bila sikteruša.

Ministar Milan Krkobabić svečano je otvorio jubilarnu 500. zadrugu u Srbiji i rekao da sve više Srba uspešno zarađuje od zadrugarstva. Tačno čika Milane! Eto recimo Luna Đogani. Ona je od zadrugarstva zaradila dve godine plaćenog smeštaja, a nakon toga čak i stan na Novom Beogradu. Gde ćete veći uspeh od zadrugarstva.
Ko zna, možda gospodina Krkobabića pozovu da nakon ovih 500 zadruga, na jesen otvori i „Zadrugu 3". Živi bili pa videli!


Imena dece nisu imuna na trendove, pa ćete tako izabrati i ime za vaše dete. Ono što je sve iznenadilo jeste trend davanja imena deci po uzoru na junake iz Diznijevih crtaća...
Evo, jedan moj komšija i kontroverzni biznismen, svom sinu prvencu je dao ime - Baja Patak.

 

Pisac teksta: Zoran Nikolić Zozon

Muzička urednica: Snežana Stanojević

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Karavan Karavan

Autor:
Zabavna redakcija Radio Beograda 1

Karavan se kreće ka svojoj destinaciji već više od 50 godina, uvek dobro natovaren aktuelnim humorom i izvornim narodnim pesmama. [ detaljnije ]