Karavan

Jedan Leskovčanin već godinama radi u Hrvatskoj kao roštilj majstor i kaže da ga niko nikada nije dirao... To i jeste logično. Ko, bre, sme da te dira kad non-stop držiš u rukama vrelu hvataljku, sataru ili kasapski nož?

S druge strane, ako dotični Leskovčanin priča svojim lokalnim akcentom, možda Hrvati ne shvataju da pred sobom imaju autentičnog Srbina. Uostalom, kad ste poslednji put videli da „Leskovački roštilj" drži zaista Leskovčanin? To je kao kad biste naišli na „Levis" farmerke koje nisu napravljene u Novom Pazaru.

16-togodišnji Amerikanac Kajl Gierzdof je novi svetski šampion u onlajn video-igri „Fortnajt". Igrač je osvojio nagradni fond od tri miliona dolara za taj uspeh... E, sad, nas baš briga i za tu video igru i za to ko ju je osvojio, samo nas malkice boli to što je za prvo mesto dobio više nego što je zaradio Novak Đoković na Vimbldonu.

''Poštovani putnici, sakupite 3.000 dolara za gorivo i polećemo!'' - reče pilot jedne iračke avio-kompanije putnicima ne bi li opravdao kašnjenje pri poletanju sa aerodroma u Tunisu... Tako se i u Iraku pokazala kao opravdana ona naša ''Ko visko leti - nisko pada!''

Pisci današnjeg teksta: Aleksandar Stojadinović i Zoran Nikolić Zozon.
Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво