Karavan

Svet ove godine 29. jula, znači danas, ulazi u ekološki dug. Tačnije, do danas smo potrošili više nego što ekosistemi planete Zemlje mogu u godini dana da obnove. Dan ekološkog duga ove godine obeležava se najranije otkako se sprovode merenja, navode ekolozi… Ekološki dug je dug, ali nam iz dana u dan skraćuje živote.

Četiri osobe su ubijene, uključujući napadača, a najmanje 15 je ranjeno u pucnjavi na jednom festivalu belog luka u kalifornijskom mestu Gilroj. Allium sativum, kako se učeno zove, car među lukovima, moćnije deluje na nečiste sile nego krst, glogov kolac i svi isterivači đavola zajedno... Ali, kao što se videlo u Kaliforniji, đavo ipak dođe po svoje.

Po najnovijem istraživanju o preletačima, čak 582 odbornika je najmanje jednom, a njih nekoliko čak i četri puta, promenilo partijski dres... Ma, menjanje dresova je đene-đene, ne valja to što obuku sledeći dres, a nisu ga ni oprali od prethodnika.

Amabasada Sjedinjenih Američkih Država u Prištini objavila je u četvrtak na svom sajtu upozorenje američkim državljanima da tokom letne sezone na Kosovu ostaju povišene mere bezbednosti zbog "aktuelne pretnje koje predstavljaju transnacionalne terorističke organizacije i pojedinici koji zagovaraju ekstremističke ideologije"...
Baš tim povodom, Vladimir Putin reče: "Praštanje teroristima je na Bogu, a na meni je da ih njemu pošaljem".

Muzički urednik: Nenad Kamidžorac

Pisci teksta: Aleksandar Stojadinović i Zoran Nikolić Zozon

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво