Novosti dana

Tri žene su poginule, a 27-godišnji mladić je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 12 časova na Zrenjaninskom putu kod Kaća nadomak Novog Sada. Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je automobil "opel" novosadskih tablica, kojim je upravljala jedna od nastradalih žena, preticao drugi automobil i direkno naleteo na vozilo "alfa romeo", takođe novosadskih tablica u kojem su nastradale dve ženske osobe i povređen vozač. Uviđaj je u toku.

Dve decenije je od masakra u Starom Grackom kod Lipljana kada je ubijeno 14 srpskih žetelaca dok su ubirali letinu. Ka srpskim žeteocima ispaljeno je tog 23. jula 1999 godine na stotine metaka i niko nije preživeo. Za jedan od najtežih zločina nad Srbima na Kosovu i Metohiji po dolasku međunarodne misije još niko nije odgovarao.

Boris Džonson je novi premijer Ujedinjenog Kraljevstva. Dužnost će zvanično preuzeti sutra. Bivši šef diplomatije i gradonačelnik Londona, osvojio je većinu glasova na stranačkim izborima i kao novi predsednik Konzervativaca, dobiće mandat predsednika Vlade.  Pojedini ministri podneli su ostavke zbog neslaganja sa njegovom politikom. Džonson je obećao da će izvesti zemlju iz Evropske unije uz dogovor ili bez njega. Brisel poručuje da će poštovati sporazum sa Londonom i da će sarađivati sa novom Vladom.

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Španije sa 12:9 u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji. Podmlađena ekipa Srbije igraće protiv Nemačke u borbi za plasman od 5-og do 8-og mesta.

Urednik emisije Nataša Raketić.

Urednik vesti Nenad Selaković.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво