Talasanje - Šetnja

Ove godine objavljena je monografska publikacija ,,Dvor kneza Miloša u Kragujevcu”, čiji je priređivač konzervator i arheolog Miloš Jurišić iz tamošnjeg Narodnog muzeja. Ovo delo najavljuje novi sloj istraživanja urbane istorije Kragujevca i prikazuje uži dvorski kompleks prestonice u Kneževini koja je nastajala.

U Psihološkim pričama sredom, sa dečjim psihijatrom Oliverom Vidojevićem, o poremećajima u ishrani, anoreksiji i bulimiji, razgovara Dijana Ivanov Kadić.

Peta generacija mobilnog interneta, čuvena 5G mreža imaće čak između 10 i 100 puta veće brzine od trenutne 4G, najavljuju stručnjaci. Koje još pogodnosti donosi 5G i po čemu se razlikuje od prethodnih mreža, objašnjava nam Vladimir Radunović, stručnjak za sajber sigurnost iz Diplo fondacije.

Povodom obeležavanja 95 godina postojanja Radio Beograda predstavljamo emisije kojih se sećate i koje volite. Ove srede govorimo o Pop karuselu, emisiji iz domena popularne kulture, koja je na programu Radio Beograda 1 radnim danima od 18 časova. Gošća je autorka i voditeljka emisije Katarina Epštajn.

Sa vama je Mirjana Nikić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво