Uhvati dan

U Arilju počinje Muzički festival Arlem, kulturno-edukativna manifestacija koja će okupiti najeminentnije umetnike, profesore i predavače iz različitih umetničkih polja, kao i ljude kreativnih sposobnosti sa idejom da prvenstveno deci i mladima, ali i starijim generacijama, približi prave kulturne vrednosti.

Ovog jutra vam donosimo i priču o Tačevcu, selu na obroncima Kopaonika, koje je ugašeno pre dvadesetak godina, a danas se stotinak nekadašnjih meštana okupilo sa željom da obnovi puteve i seoske izvore.

Karavan manifestacije ,,Banatska bajka" 2019. gostuje večeras u Farkaždinu, sa ciljem da se građanima približi selo sa svojim znamenitostima.

Večeras se svečano otvara Međunarodni filmski festival Palić, na kojem se prikazuju isključivo evropski filmovi uz dve takmičarske selekcije, a o dešavanjima na festivalu izveštava novinar Radio Beograda Vladimir Džudović.

Pred kraj našeg jutarnjeg programa iz Prislonice gde se održava Sabor frulaša srbije „Oj, Moravo" javlja se Elizabeta Arsenović.

Urednik i voditelj: Biljana Šujdović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво