Noćni program - Među svetovima svet

Noćas ćemo se baviti mentalnim zdravljem trudnica i porodilja. Ovo je nastavak naše majske emisije u kojoj smo pokrenuli temu od partnerstva do roditeljstva, a u kojoj ćemo razgovarati o problemima koji se javljaju kako na putu do roditeljstva, tako i neposredno posle porođaja.  

Skloni smo da sva emotivna stanja sa negativnim predznakom kao što su strahovi, panike, neraspoloženja, depresije u trudnoći i posle porođaja etiketiramo kao hormonalne promene, čime se podržava pasivna trpeljivost i ne podstiče traženje pomoći. Naša gošća, dr Slađana Marinović Mitrović, psihijatar, upoznaće nas sa znacima anksioznih i depresivnih stanja i drugih mentalno-zdravstvenih izazova u ovom izuzetno značajnom periodu u životu žene i porodice.

Otvaranjem telefonskih linija u drugom satu emisije (011/ 322 50 99 i 011/ 322 52 99) otvaramo put našim slušaocima da iskažu svoja iskustva u vezi sa temama iz prvog sata, moguće dileme, pitanja, predloge u atmosferi uzajamnog poštovanja i razumevanja.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog
Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво