Karavan

Ivanka Tramp i njen suprug Džared Kušner zaradili su prošle godine čak 135 miliona dolara dok su radili kao savetnici predsednika, oca i tasta Donalda Trampa, pokazuju podaci Bele kuće… S obzirom na to da je predsednik, otac i tast krenuo u kampanju za drugi mandat, valjda će ćerka i zet odvojiti neku crkavicu kako bi i u drugom mandatu uzeli neki dinar.

Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore ogradilo se od stavova protiv Srpske pravoslavne crkve koje je Mirna Nikčević, prva savetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari, iznela na Fejsbuku... Bilo kako bilo, izgleda da je su ove vrućine uzele svoju prvu žrtvu.

Kompanija "Tigar" ugovorila je proizvodnju i isporuku zaštitnih vatrogasnih čizama namenjenih jedinicama za vanredne situacije NATO-a, izjavio je generalni direktor pirotskog "Tigra" Vladimir Ilić... Što će reći, i do NATO-a je došla ona naša ''Čizma glavu čuva, a šlem je kvari!''

Počinje sezona godišnjih odmora, a mnogi će u Srbiju doći zbog bogate i turističke i zdravstvene ponude. Kako reče ministar Lončar, jednom Amerikancu se više isplati da kupi kartu, boravi dve nedelje u Srbiji, plati potpuno nove zube i vrati se kući... Tako će mu u Srbiju popraviti sve zube, a onda će mu ih u Beloj kući i Stejt dipartmentu naoštriti.

Danas je rađen test iz matematike koji je ''provaljen'' još u utorak... Bilo kako bilo, tu se neko oko testa za matematiku ''dobro preračunao''.

 

Pisac teksta: Zoran Nikolić Zozon.

Muzički urednik: Dragan Dimić.

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво