Talasanje - Šetnja

Kako zadržati psihičko zdravlje i mir u vreme kada smo izloženi najrazličitijim pritiscima i stresu sa svih strana? Zašto je bitno pet minuta dnevno samo za sebe? U kojim slučajevima zatražiti stručnu pomoć? Gost: dr Ivica Mladenović, načelnik Dnevne bolnice u Institutu za mentalno zdravlje.

Sa Beogradskom Filharmonijom je često na putovanjima. Nedavno je dobila priznanje kao najbolji pr menadžer. Trenutno oduševljeno govori o filharmonijskom koncertu na otvorenom, zakazanom za 23. jun, na Ušću. Sasvim dovoljno razloga da ugostimo Jelenu Milašinović, pr Beogradske Filharmonije u rubrici "Svetski putnik".

Zašto je sve važno pozorište za bebe kao prvi teatar u životu jedne individue i kako se prave predstave za bebe? Otkriva nam Milena Stojičević, osnivač i direktor fondacije Pozorište za bebe.Kao i svakog ponedeljka, pripremljena je i rubrika "Sport - više od igre".

Autor i voditelj: Tanja Zeljković

broj komentara 0 pošalji komentar
Talasanje Talasanje

Autor:
razni autori

Životne teme, atraktivni gosti, dobro raspoloženje, analiza aktuelnih dešavanja, vesti iz zemlje i sveta, najbolji voditelji i muzika. [ detaljnije ]