Talasanje - Šetnja

Proteklog vikenda, na putevima u Srbiji, dogodilo se nekoliko saobraćajnih nezgoda u kojima je bilo povređenih i poginulih, nažalost. Kako povećati bezbednost u saobraćaju? O čemu moramo voditi računa kao učesnici u saobraćaju? Koji su sve faktori rizika? Gost: Jasmina Milošević, v.d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja.

U Minsku će uskoro biti održane Evropske olimpijske igre, na kojima će Srbiju predstavljati šezdeset petoro sportista u dvanaest sportova. O značaju tog takmičenja, svojoj karijeri, životu i porodici, govori predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.

Preparati za smanjenje težine, povećanje mišićne mase ili jačanje imuniteta, kod nas se sve više prodaju van zakonom propisanih tokova. Najproblematičniji kanali preko kojih ta roba dolazi do kupaca su društvene mreže. Nesavesni trgovci tako ugrožavaju zdravlje potrošača, a budžet sa druge strane ostaje bez poreskih prihoda. U Šetnji, danas, istražujemo ovu pojavu.

U rubrici posvećenoj devedeset petoj godišnjici Radio Beograda, predstavljamo emisiju „Dogodilo se na današnji dan".

Autor i voditelj: Tanja Zeljković

broj komentara 0 pošalji komentar
Talasanje Talasanje

Autor:
razni autori

Životne teme, atraktivni gosti, dobro raspoloženje, analiza aktuelnih dešavanja, vesti iz zemlje i sveta, najbolji voditelji i muzika. [ detaljnije ]