Sportski žurnal

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije želi na pobedničko postolje na Prvenstvu Evrope, koje se od 16. juna igra u Italiji i San Marinu. Selektor "orlića" Goran Đorović /na naslovnoj strani/ danas je okupio ekipu sa kojom kreće na važno takmičenje. Gledajući sastav u kome su, između ostalih, Luka Jović, Nikola Milenković, Danilo Pantić, Saša Lukić, Nemanja Radonjić, Aleksandar Živković i Dejan Joveljić, stiče se utisak da Srbija cilja jednu od medalja.

Naša muška odbojkaška reprezentacija završila je sa tri poraza prvi turnir Lige nacija, čiji je domaćin bio Novi Sad. Odbojkašice Srbije već sutra ulaze u treći turnir istog takmičenja, igra se u Kortrajku, u Belgiji. Srbiju će u Belgiji sa klupe predvoditi Branko Kovačević, s obzirom da se Zoran Terzić iz Koneljana vratio u Beograd, gde će trenirati sa odbojkašicama koje nisu igrale tokom drugog vikenda Lige nacija. Srbija će u Belgiji igrati u istom sastavu kao u Italiji.

Četrdeset peti igrač sveta Jan-Lenard Štruf nije bio ozbiljnija prepreka prvom igraču sveta, bez mnogo uzbuđenja i gubljenja vremena Novak Đokovič plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa. Plasman u osam najboljih na ovom turniru već su obezbedili Rodžer Federer, Rafael Nadal i Sten Vavrinka. Iz glavnog grada Francuske javlja se naš specijalni reporter Stevan Kovačević.

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je odlično drugo mesto na Turniru 12 nacija u Zagrebu, čućemo selektora naših devojaka Draganu Ivković. Crvena zvezda je dominantna u srpskom ragbiju 13, u lepoj atmosferi u Nišu u finalu Kupa savladili su domaćina, ekipu Radničkog i tako odbranili pehar osvojen prošle godine. O tome nam priča Zvezdin ragbista Stefan Nikolić.

U svakom trenutku na našu adresu stižu aktuelne informacije iz domaćeg i međunarodnog sporta, pa ćemo ih odmah prezentirati našim poštovanim slušaocima. U `Sportskom žurnalu` slušajte danas ono o čemu ćete sutra čitati na novinskim stupcima.

Urednik i voditelj je Željko Stefanović.


 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво