Novosti dana

Advokat jednog od Srba koga su kosovski specijalci uhapsili na severu Kosmeta prethodne nedelje uložiće žalbu na meru pritvora koju je odredio Osnovni sud u Prištini. Kosovski specijalci na severu Kosmeta prethodne nedelje uhapsili su tridesetak osoba. Jedanaest građana je povređeno. U bolnici u Kosovskoj Mitrovici nalazi se šestorica povređenih i njihovo zdravstveno stanje je bolje, njihove povrede su teške, ali se oporavljaju. Osnovni sud u Prištini u petak uveče odredio je jednomesečni pritvor uhapšenim tokom policijske akcije u utorak. Advokat Dejan Vasić kaže za RTS da je pripremio žalbu.

Izraelska vojska saopštila da je izvršila vazdušne udare na vojsku Sirije, pošto su prethodno sa teritorije te zemlje ispaljene rakete na Golansku visoravan. Sirijski mediji navode da su tri vojnika ubijena. Sirijska televizija objavila je da su rano ujutro snažne eksplozije odjeknule u blizini Damaska i da su se protivvazdušne snage suprotstavile neprijatelju, prenosi Rojters.

Pet osoba je povređeno u sudaru kruzera i manjeg turističkog broda u pristaništu u Veneciji. Do sudara je došlo u kanalu Gvideka, kod pristaništa San Baziliko, kada je kruzer "Opera" naleteo na manji brod koji se nalazio u pristaništu i u kojem se nalazilo 110 putnika.

 

 

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се