Karavan

Dinar vredi prema evru isto kao pre mesec dana, a na godišnjem nivou i u odnosu na početak godine je jači za 0,2 odsto. Opa, bato, al' je mali ojačao!

Seniorska muška reprezentacije Srbije u kuglanju osvojila je titulu prvaka sveta u češkom gradu Rokicaniju. Srbija je tako osvojila treću titulu u nizu, a ukupno petu od osamostaljenja. Svi znaju da je Srbija najbolja u vaterpolu, tenisu, košarci i mnogim drugim sportovima. Malo ko zna da je Srbija najbolja u kuglanju. Zrno po zrno pogača, čunj po čunj zlatna medalja.

 

Jedno rusko preduzeće ponudilo je zaposlenim ženama bonus ukoliko na posao budu dolazile u suknji i lepo našminkane. Akcija je deo "maratona ženstvenosti" koji traje mesec dana. Ispostavilo se da devojke najviše novca i vremena troše na šminku. A isto tako se ispostavilo da muškarci maltene i ne primećuju šminku.

 

Danas se obeležava Svetski dan bez duvanskog dima. Statistika kaže da nešto više od trećine punoletnih građana u Srbiji puši bar jednu cigaretu dnevno. Ne čekajte ponedeljak ni prvi u mesecu. Svaki dan je dobar dan da prestanete da pušite. Evo ovaj petak je, recimo, savršen.

 

Autor teksta: Milena Šiškin

Muzički urednik: Nenad Kamidžorac



Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи