Talasanje - Zemlja čuda

Šta je donela specijalna sednica Skupštine Srbije o Kosovu? Da li je sada jasnije zašto se na nju čekalo toliko godina? Zbog čega predsednik Srbije smatra da smo doživeli veliki nacionalni poraz? Koju poruku mu je poslao koalicioni partner? Kakav savet mu je dao opozicioni poslanik?

"Važno je da konačno priznamo i da ne krijemo od sebe da nam se dogodio težak nacionalni poraz."(A.Vučić, Skupština)

"Kao što ste Vi rekli: "Nađite mi tog Obilića", evo, recite šta da uradim ja, pa da moj narod nađe svoj mir i sreću!" (Čedomir Jovanović, LDP Skupština)

"Nemamo mi Kosovo onako kako bismo želeli, ali ga nismo ni izgubili onako kako bi drugi želeli!" (Đorđe Milićević, SPS, Skupština)

"Zahvaljujući 27.martu, tom herojskom ali i avanturističkom činu, desio se neviđeni pogrom nad srpskim narodom." (Aleksandar Martinović, SNS, Skupština)

"...I nemoj da obećavaš da ćeš se povući ovog ili onog puta. Lako ćeš se ti povući ako doživiš fijasko. Nego, gledaj da ga ne doživiš i gledaj da im ne ispuniš želju."(V.Šešešlj, SRS, Skupština)

"Ja Vam se divim i skoro sam Vam poslao poruku: znajući Vaš mentalitet, ja ne mogu da Vas prepoznam, ali u pozitivnom smislu!" (D.M.Palma, JS, Skupština) 

Urednik i voditelj: Tanja Milekić

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се