Karavan

U tajnim dokumentima privatne američke bezbednosne agencije “Stratfor” piše da u Vladi Crne Gore sede kriminalci. Čuš jadan, a neće valjda trčat’!!

Jedan londonski časopis tradicionalno pravi listu "Nebitnih ličnosti", na kojoj se, pored političara i članova porodice britanske kraljevske porodice, nalaze i muzičari, starlete, holivudske mega zvezde... Kod nas se takva lista zove "popis stanovništva".

Naučnici su napravili hamburger od matičnih ćelija, pa bismo uskoro mogli da se hranimo pljeskavicama iz epruvete. Jasno vidim mog unuka, boema i gurmana, koji 2030. godine u poznatoj beogradskoj kafani naručuje: "Konobar, molim vas, deset ćevapa iz epruvete i tabletu šljivovice!"

Norveška policija naplaćuje niže kazne za saobraćajne prekršaje građanima Švedske jer ih smatra siromašnijima. U tom slučaju građanima Srbije koji naprave prekršaj u Norveškoj sledi visoka novčana nagrada.

Pisac teksta: Aleksandar Stojadinović

broj komentara 0 pošalji komentar
Karavan Karavan

Autor:
Zabavna redakcija Radio Beograda 1

Karavan se kreće ka svojoj destinaciji već više od 50 godina, uvek dobro natovaren aktuelnim humorom i izvornim narodnim pesmama. [ detaljnije ]