Uhvati dan

Ovog jutra kroz razgovor sa vama i doktorom Dinom Tarabarom iz KBC Dragiša Mišović, povodom Svetskog dana digestivnog trakta, pokušaćemo još jednom da istaknemo da je veoma bitno kako se hranimo i koliko vodimo računa o svom zdravlju.

Ugostićemo i Oliveru Kostić, menadžerku EUPRO podrške, koja će govoriti o javnom pozivu pod nazivom „Unapredi poslovanje preduzeća" kao podršku projektima za konkurentnija srpska preduzeća.

Sloganom "dođite da zajedno zakoračimo u drugu mladost" organizatori pozivaju penzionere da učestvuju i danas na šestom Sajmu za treće doba koji je počeo juče.

Od početka ove godine povećan je broj turista koji posećuju našu zemlju, a naveći rast poseta beleže banje. Kako privlače nove goste u Ribarskoj banji reći će nam direktor specijalne bolnice Ribarska banja, dr Dušan Šokorac.

Sutra u Subotici počinje 13. međunarodni i regionalni "Subotički sajam 2019", u Kragujevcu deveti Međunarodni festival fotografije „Fotoramafest", a u Nišu Umetničko - muzički festival „Pozitivni".

Sa vama ovog jutra Biljana Šujdović

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво