Talasanje - Šetnja

U samo dva dana, četiri osobe su ubijene u slučajevima nasilja u porodici. Čija je to odgovornost? Ko je najslabija karika u lancu institucija i pojedinaca koji bi trebalo da štite žrtvu? Gost: Tanja Ignjatović iz Autonomnog ženskog centra.

Testiranje đaka za upis u školu je u toku. Koje veštine i sposobnosti dete treba da poseduje pred polazak u prvi razred? Zašto je osim fizičke i intelektualne, bitna i emotivna zrelost deteta? Gost: Branka Tišma, psiholog u osnovnoj školi "Lazar Savatić".

Dečiji hor "Kolibri" uskoro će održati tradicionalni godišnji koncert. Koje pesme će pevati? Kako i koliko dugo se pripremaju? Na koji način se postaje Kolibrić? Gost: Ljiljana Ranđelović, dirigent.

U rubrici "95 godina Radija" predstavljamo emisiju "Sportski spomenar", koja u oktobru puni 10 godina. U čemu je tajna slušanosti emisije? U studiju Miroslav Nešić, autor.

Autor i voditelj: Tanja Zeljković

broj komentara 0 pošalji komentar
Talasanje Talasanje

Autor:
razni autori

Životne teme, atraktivni gosti, dobro raspoloženje, analiza aktuelnih dešavanja, vesti iz zemlje i sveta, najbolji voditelji i muzika. [ detaljnije ]