Sportski žurnal

Stari novi šampion Srbije  u muškoj odbojci je Vojvodina , koja je u četvrtoj utakmici finala plej-ofa, u Beogradu, savladala Crvenu zvezdu 3:1 i tako stavila tačku na završnu borbu za najvažniji domaći trofej. Time su Novosađani odbranili titulu i nanizali treći naslov prvaka države zaredom.

Odbojkašice Železničara spasile su i drugu meč loptu i u trećem meču finalne serije doigravanja u Lajkovcu  pobedile Jedinstvo sa 3:1, čime su  rezultat u seriji izjednačile na 2-2. Odlučujuća peta utakmica je danasu Staroj Pazovi, od 18 časova- koji god tim da pobedi, ostvariće istorijski uspeh i prvi put u istoriji postati šampion države. 

U rukometnom prvenstvu Srbije odigrano je 5 od ukupno 10 kola plej-ofa. Novosađani imaju dobru priliku da osvoje sedmu uzastopnu titulu, makar imaju dva teška gostovanja, u Pančevu i Nišu. Neizvesno je ko će osvojiti drugo mesto na tabeli, koje takođe vodi u regionalnu SEHA ligu. Među ozbiljnim kandidatima je Dinamo iz Pančeva, koji je- vođen stručnjakom sa klupe Ivanom Petkovićem- prućao odlične partije tokom ove sezone.

Posle utakmica u Ligi šampiona, red je na polufinalne susrete u drugom po jačini evropskom takmičenju - Ligi Evrope. Ajntraht iz Frankfurta, u kojem nastupaju trojica srpskih fudbalera, dočekaće od 21 sat ekipu Čelsija. Taj duel moći ćete da gledate na Prvom programu RTS-a i da tekstualni prenos pratite na našem portalu. U prvom meču drugog polufinala, u Londonu se sastaju Arsenal i Valensija. To su najvažnije teme današnjeg informativnog `Sportskog žurnala` Radio Beograda 1, pratićemo i ostale eventualne aktuelnosti i događaje.

 

Urednik i voditelj je Željko Stefanović.

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи