Uhvati dan

Povodom obeležavanja Svetskog dana igre, na omiljenom beogradskom šetalištu Sava Promenadi, večeras od 19 časova i 30 minuta, biće izveden baletski performans „Pariski život". Učestvuju u učenici baletskih škola najpoznatijih italijanskih gradova umetnosti - Rima i Milana, kao i đaci baletskih škola iz Beograda i Pančeva.

Konjički klub "Lipicaner" iz Crepaje organizuje tradicionalnu Međunarodnu smotru paradnih konja i fijakera "Crepajački fijaker". U Crnajki kod Majdanpeka se održavaju Uskršnji dani folkora, a u selu Poljane kod Požarevca Međunarodni etno festival. Festival vlaške izvorne muzike „Gergina", u Negotinu od izuzetnog je značaja za očuvanje i prepoznavanje tradicije izvornosti u kulturi Vlaha.

Na Srebrnom jezeru i ove godine od 29. aprila do drugog maja aktuelan je muzički festival "Uranak", koji ima za cilj da, pored gostiju iz naše zemlje, dočeka i mnoge inostrane goste. Oni koji borave u Banji Koviljači, na prostoru pored Doma kulture „Aleksandar Saša Petrović" u narednih nekoliko dana moćiće da posete prodajnu izložbu cveća.

Sa vama Biljana Šujdović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво