Uhvati dan

Na Veliki petak u našem jutarnjem programu, prošetaćemo po beogradskim pijacama da proverimo kako teku pripreme za uskršnju trpezu i kakve su cene. Sa vama u Pitanju jutra pričamo o tome kako današnja trpeza treba da izgleda i kakve savete imate za što uspešnije farbanje uskršnjih jaja. 

Na granici između Like i Dalmacije u opštini Gračac kod izvora reke Zrmanje smeštena su dva sela - Prljevo i Pribudić. U jednom od njih ovoga jutra je naš Simo Budimir koji će nam preneti kako Srbi u ovom delu Hrvatske provode uskršnje praznike.

Razgovaraćemo i sa Miloradom Milićem, sajber čobaninom. Iako ove dve reči ne idu zajedno, ipak je Milorad uspeo da svoje stado, umesto angažovanjem čobanina, sačuva postavljanjem kakmera.

Od direktora TO Zlatibor Vladimirira Živanovića, čućemo šta je ovaj turistički centar pripremio za uskršnje i prvomajske praznike.

I ovog petka tu je kviz koji vam, ako tačno odgovorite na pitanja donosi vredne nagrade.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

broj komentara 0 pošalji komentar