Karavan

Osamnaestogodišnji Dimitrije Pavlov iz Loznice istovremeno je primljen i na Harvard, i na Kembridž, i na Prinston… Ali, ne sekirajte se zbog toga jer on će već znati da reši tu trilemu, čim je sa lakoćom izašao na kraj i sa Šredingerovom jednačinom.

Ruskom pravoslavnom svešteniku Sergeju Zotovu iz regiona Urala, zabranjeno je da vrši službu u crkvi u Magnitogorsku i proteran je u jedno zabačeno selo, jer je njegova supruga učestvovala na lokalnom izboru za mis, koji je održan tokom posta... Što bi rekao naš narod: Poslat je Bogu iza leđa!

Radnici koji proširuju gradski sistem podzemne železnice u Los Anđelesu, pronašli su veliki broj fosilnih ostataka iz ledenog doba... S obzirom da Amerikanci već stotinama godinama sami pišu svoju istoriju, ne bi nas iznenadilo da ispod podzemne železnice u Njujorku nađu najveću i najstariju egipatsku piramidu.

Prosečna dužina životnog veka u Srbiji iznosi 75 god, muškarci u proseku žive 71 god, a žene 77 godina... To je zato što je ženama "duži jezik" pa im treba više vremena da kažu sve ono što bi da kažu.

Autor teksta: Zoran Nikolić Zozon.

broj komentara 0 pošalji komentar
Karavan Karavan

Autor:
Zabavna redakcija Radio Beograda 1

Karavan se kreće ka svojoj destinaciji već više od 50 godina, uvek dobro natovaren aktuelnim humorom i izvornim narodnim pesmama. [ detaljnije ]