Uhvati dan

Ju tjuberi su postali mega zvezde, naziv je tribine koja je održana sinoć u Domu omladine u Beogradu. Kako izgleda život Jutjub zvezde i gejmera i koliko je teško to postati, reći će nam naš gost mladi gejmer Aleksa Stanković. U program će nam se uključiti i organizator ove tribine, Nikola Marković direktor Društva za informatiku Srbije.

Danas kreće četvrti IT karavan po školama u Srbiji tokom kojeg će biti održana predavanja o bezbednosti na internetu. O efektima prethodnih karavana i o planu predavanja tokom ovog, razgovaramo sa državnom sekretarkom u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Tatjanom Matić.

Sa vama u Pitanju jutra, razgovaramo o kvalitetu meda na našem tržištu, gde kupujete med i koliko poverenja imate u pčelare.

Najavljujemo i program Dana Beograda, muzički festival koji će biti održan 22. aprila i pričamo o tome kako će biti uložena sredstva dodeljena Mionici za mere populacione politike.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.
broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]