Uhvati dan

I ove godine postojale su nedoumice oko cene malina i kupina i uslova otkupa. Međutim, postignuta je saglasnost o rešavanju tih problema i tim povodom u program uključijemo predsednika Asocijacije proizvođača malina i kupina u Srbiji Dobrivoja Radovića. Sa vama, u Pitanju jutra, razgovaramo o tome zašto su tako velike razlike između veleprodajne i maloprocajne cene voća i povrća.

Povodom nedavno sprovedenog istraživanja o količini opasnih materija u plastičnim igračkama za decu i objavljenih rezultata, u goste smo pozvali Jasminku Ranđelović iz Alhema. Najavljujemo i kampanju Igračka plačka koju će sprovoditi ova organizacija.

U goste nam dolazi i Darko Drobnjak iz Kinološke akademije. U sklopu predstavljanja kampanja koje će biti deo Trke dobrote u okviru Beogradskog maratona, danas govorimo o sakupljanju novca za čipovanje i vakcinisanje ljubimaca i o edukaciji o odgovornom vlasništvu.

Pričamo i o rođendanu Ruskog doma u Beogradu, početku i programu Novosadskih muzičkih svečanosti i o đacima koji u jednoj školi u Blacu sa zadovoljstvom prate časove u školskoj biblioteci.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се